Onda presenta el calendari solidari que ha realitzat la Policia Local en benefici a El Molí

  • L’Ajuntament anima als onders a recolzar aquesta iniciativa la recaptació obtinguda de la qual es destinarà íntegrament al Centre Ocupacional El Molí

La regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha presentat aquest matí el calendari solidari de 2016 que ha realitzat la Policia Local i que protagonitzen els usuaris del Centre Ocupacional El Molí.

Aguilella ha animat a tots els onders a recolzar aquesta iniciativa la recaptació obtinguda de la qual es destinarà íntegrament a El Molí. Des de avui mateix podrà adquirir-se al centre per un preu de 5 euros aquest calendari solidari que recull les fotografies que ha realitzat l’agent de policia Marga Campos i que segur “serà el primer d’un projecte que es farà extensible a altres associacions o entitats, que així ho estan ja requerint”.

La fotògrafa ha plasmat en elles diferents escenes on els usuaris del centre, amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual, posen en diferents enclavaments característics d’Onda acompanyats per membres de la Policia Local. Per a Aguilella, “aquestes fotografies de qualitat, amb una cuidada producció i edició, transmeten una gran expressivitat, pretenen sorprendre a l’espectador i al mateix temps mostren una imatge més pròxima tant de la Policia Local com dels usuaris que han participat en el reportatge”. En aquest sentit, la responsable de la Policia Local ha aprofitat l’ocasió per destacar que “el cos de la Policia d’Onda compta amb professionals pròxims a les persones i als veïns del nostre municipi, alhora que representen els valors de servici públic que els són requerides com a policies”.

Per a l’Intendent Principal de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, “no existeix res més gratificant per a un professional que el sentir-se volgut i reconegut, una sensació excepcional que han aconseguit els alumnes del centre El Molí, l’alegria del qual, emoció i entusiasme s’han palpat en totes i cada una de les sessions que s’han dut a terme per realitzar el calendari”.

Izquierdo també ha volgut agrair “tant a la corporació municipal, que s’ha bolcat en aquesta proposta de la policia aportant tot el que és necessari perquè la idea veiés la llum, com als protagonistes de tota la representació, els joves del centre ocupacional El Molí, que han sigut els veritables artífexs de tan il·lusionant activitat”.

Per la seva banda, la vicepresidenta d’El Molí, María Teresa Cons, ha mostrat el seu agraïment en representació de tot el centre tant a l’Ajuntament com al Cos de Policia de la localitat per posar en marxa aquesta iniciativa altruista que “ha aconseguit omplir de felicitat tant als usuaris del mateix com a les seves família”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.