1000 veïns utilitzen el servei municipal gratuït d’informació de WhatsApp

  • L’alcalde Ximo Huguet destaca l’èxit que ha tingut aquest servei que facilita de forma gratuïta als onders informació d’interès i actualitat relativa al municipi

Des que a finals del mes de setembre l’Ajuntament d’Onda activara el servei de WhatsApp ‘Onda Comunica’ per informar els veïns sobre els assumptes de la localitat, ja s’han donat d’alta prop de 1000 usuaris.

Onda Comunica verd

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, compromès a millorar els canals de participació, transparència i comunicació amb la ciutadania, ha destacat la gran acollida que ha tingut entre els veïns. L’agenda cultural, cursos, bans, o els canvis d’horaris de diferents serveis municipals, ara arriben a temps real a través d’aquesta aplicació de missatgeria instantània.

Per a Huguet, aquesta iniciativa que es va posar en marxa fa tan sols un mes i mig, “ha sigut tot un èxit”, i ha agraït als veïns que s’han donat d’alta “el bon ús que fan d’aquest canal de comunicació amb què el consistori aposta per la transparència i la immediatesa”. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que “aquesta ferramenta no és un grup de WhatsApp i els missatges només els envia l’Ajuntament amb finalitat informativa”, no sent aquesta “la via adequada” per comunicar a l’Administració Local “queixes o suggeriments veïnals, per a les que hi ha altres canals de comunicació com el servei gratuït telefònic 010, la bústia de suggeriments de la Web municipal o el SAT”.

Amb aquest nou canal de comunicació, el nou equip de govern està arribant a un nombre més elevat de veïns a través del telèfon mòbil de forma fluida, immediata i gratuïta per a l’usuari, al mateix temps que segueix facilitant la resta d’informacions d’interès general per les vies de comunicació anteriors.

Per donar-se d’alta en ‘Onda Comunica’, cal enviar un WhatsApp al número 674330882 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI. Després s’ha de guardar en l’agenda el número 674330882 per començar a rebre informació municipal en els telèfons mòbils. L’alta es produirà dins dels 7 dies laborables següents a comptabilitzar des del moment que es va enviar el missatge. L’usuari que es done d’alta pot donar-se de baixa en qualsevol moment, enviant un WhatsApp al mateix número amb la paraula BAIXA.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.