Onda incentivarà als emprenedors locals per fer realitat els seus projectes

  • L’equip de govern aposta per l’acció col·lectiva i treballa per oferir ajudes en lloguers i l’accés a crèdits en condicions més favorables

L’equip de govern socialista de l’Ajuntament d’Onda està preparant un projecte ambiciós que ajude als emprenedors onders a dur a terme els seus projectes, apostant de manera especial per aquells que siguen innovadors i estiguen interessats per l’agricultura i la biomassa com a font d’energia.

271015 Justo Vellón RP Onda

Així ho ha anunciat el tinent d’alcalde de desenvolupament local de l’Ajuntament, Ángel Badenas, durant la roda de premsa que ha realitzat junt amb el director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló, Justo Vellón, per explicar les diferents línies d’acció de suport a l’emprenedoria innovadora.

En aquesta línia, Badenas ha explicat que el programa socialista, que es posarà en marxa en 2016, compta amb diversos punts per recolzar als emprenedors. Concretament, ha anunciat que “s’han mantingut diverses reunions amb les entitats financeres per realitzar un conveni que permeta un accés avantatjós a lloguers de locals, així com ajudes perquè els emprenedors puguen aconseguir crèdits en condicions favorables per posar en marxa la seua empresa”.

Junt amb aquest accés a un millor finançament, l’Ajuntament està buscant “un equilibri entre els emprenedors i els propietaris d’immobles”. En aquest punt, Badenas ha destacat que “l’Ajuntament beneficiarà a través d’ajudes a aquells propietaris que posen a disposició els seus locals perquè els emprenedors puguen accedir a lloguers més econòmics per desenvolupar el seu treball”.

L’Ajuntament també aposta per l’acció col·lectiva per mitjà del programa ‘Coworking Onda’, que ajudarà a fer que les empreses s’allunyen dels alts costos a l’hora de crear un entorn físic. “L’Ajuntament facilitarà un espai lliure perquè es duguen a terme projectes viables on es crearan unes sinergies de col·laboració entre els emprenedors que es donen cita en aquest espai en comú”, ha assegurat Badenas.

Trobada empresarial de l’ecosistema emprenedor: Focus Innova Pyme

El director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló, Justo Vellón, ha mostrat el suport de l’entitat als projectes que el consistori porte avant durant el pròxim exercici i ha instat als onders emprenedors a inscriure’s en la trobada empresarial, abans denominat Dia de la Persona Emprenedora, que acollirà la Sala Opal del Grau de Castelló dijous 29. Sota el nom ‘Focus Innova Pyme’, aquesta nova edició organitzada per la CEEI, amb la col·laboració de l’Ivace i distints Ajuntaments com el d’Onda, es reinventa per a focalitzar la seua activitat en les pymes i els emprenedors amb projectes innovadors. D’aquesta manera, Castelló serà l’antesala de la macrojornada del 4 de novembre, que se celebrarà a València. La inscripció és gratuïta per a ambdues jornades a través de la web del CEEI: www.focusinnovapymescastellon.com.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.