Onda bat rècords i suma 901 inscripcions per l’amplia l’oferta d’activitats formatives

  • La regidora d’educació Encarna Ribes anuncia l’èxit del nou programa de cursos que presenta l’Ajuntament en el primer quadrimestre i recorda que la matrícula finalitza dimarts que ve 13 d’octubre

La regidora d’educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha mostrat la seua satisfacció per la gran acollida que han tingut entre els veïns del municipi les activitats formatives que ha presentat el consistori enguany com a ferramenta de formació, oci i benestar.

“Aquest quadrimestre s’han inscrit un total de 901 onders per cursar activitats dins de l’ampli programa que oferta el consistori, superant en quasi 300 les inscripcions de l’any passat”, ha afirmat Ribes. Es tracta d’una programació completa que l’Ajuntament ofereix als veïns del municipi com a instrument per “aconseguir la realització personal, el benestar individual i col·lectiu, i aconseguir els reptes personals que cadascun es marca en el seu dia a dia”.

D’aquesta manera, l’equip de govern continua apostant per la formació com una ferramenta bàsica per al desenvolupament de les persones i oferta una sèrie de cursos que “s’adapten a les necessitats, aptituds i edat de tots els onders, adequant l’oferta a la demanda de les persones interessades per aquest tipus de cursos”.

Als tallers tradicionals relacionats amb la ceràmica i el taulellet, l’equip de govern ha apostat per activitats centrades en la salut i benestar social. Als cursos nous com el ‘Rakú’, per aprendre la tècnica de ceràmica japonesa, o el d’Alimentació saludable i cuina creativa’, que han tingut una gran acollida entre els veïns del municipi, se sumen els cursos de Zumba i Ioga, que han sigut els més demandats entre la població.

Així mateix, l’Ajuntament proposa l’activitat “d’Aprofundiment de Mindfulness”, per aconseguir la sincronització de cos i ment; el curs d’Entrenament funcional amb persones adultes’, per treure el màxim profit del cos i moviment o el taller de ‘Reeducació postural’.

A part dels tallers de salut, el primer quadrimestre presenta també cursos de dibuix i informàtica com el de ‘Tècniques pictòriques creatives’, ‘Dibuix artístic del natural’ o ‘Retoc fotogràfic amb ordinador’; i cursos de reforç personal com a ‘Clau de l’èxit personal’ o ‘Potenciar les habilitats personals’.

Encarna Ribes en presentación Actividades Formativas

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.