L’equip de govern retorna la paga extra als funcionaris de l’Ajuntament

  • L’administració local reintegra en la nòmina del mes de setembre els 44 dies corresponents a la paga extraordinària de 2012 que el govern del Partit Popular va suprimir

L’Ajuntament d’Onda ha tornat als funcionaris de l’Administració Local la part proporcional de la paga de nadal suprimida en 2012. D’aquesta manera, l’equip de govern socialista torna als treballadors i funcionaris del consistori aquells drets que el Partit Popular els va privar en una actuació del govern de Mariano Rajoy que va suposar un atac al sector públic.

011015 Ayuntamiento Onda

La tinent d’alcalde de l’Àrea d’Administració, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que “només 18 dies després que entrara en vigor el Decret Llei que permetia tornar els 44 dies corresponents a la paga extraordinària del 2012, els treballadors de l’Ajuntament d’Onda han vist com en la nòmina del mes de setembre han recuperat els seus drets. El que ha suposat una devolució d’uns 80 mil euros aproximadament”.

Aguilella ha assegurat que “el Grup Municipal Socialista sempre ha respectat i continuarà respectant els drets dels treballadors. Per això, des del primer moment hem treballat amb celeritat i agilitat, estudiant cada partida pressupostària per trobar fins a l’últim cèntim i per poder fer front a aquest dret”. En aquest sentit, la tinent d’alcalde ha destacat que “malgrat les dificultats econòmiques amb les quals ens hem trobat per poder finalitzar enguany, amb moltes partides pressupostàries esgotades, estem fent un gran esforç econòmic perquè considerem que és just i necessari retornar al més aviat possible als treballadors els seus drets”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.