La Policia Local inicia la campanya de control de vehicles del sector agrícola

  • Onda reforça les inspeccions en el terme municipal davant l’arribada de la temporada de recol·lecció de cítrics com a mesura de control i prevenció

Davant de l’arribada de la temporada de recol·lecció de cítrics, la Policia Local d’Onda ha iniciat avui la campanya de control i prevenció de vehicles del sector agrícola en el terme municipal. D’aquesta manera, ha reforçat la presència a les diferents zones rurals de la població, no sols com a prevenció sinó també actuant de manera directa per mitjà de la realització de controls aleatoris d’identificació i registre de vehicles. Concretament, els agents comproven, quan és necessari, el document DATA (Document d’Acompanyament i Traçabilitat Agrícola) que han de posseir els professionals del sector agrícola. Aquest document, que expedix la Conselleria d’Agricultura, acredita a les Forces i Cossos de Seguretat la procedència de la mercaderia transportada i la seva destinació.

D’aquesta manera, Onda intensifica a partir d’aquests dies la presència policial permanent que durant tot l’any presta la secció Ecológico-Rural, afegint a més dels efectius de Policia Local, membres de la Policia Autonòmica i un helicòpter de vigilància, així com la unitat canina, per mantenir tant la seguretat dels agricultors com el funcionament correcte de la recol·lecció i transport dels diferents productes, amb el desig d’obtindre els bons resultats ja aconseguits en temporades anteriors.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.