El Museu del Taulell acull els ‘dissabtes de ceràmica’ com a activitat familiar

  • Visites guiades per les exposicions i amens tallers ceràmics convertixen l’espai cultural en una divertida instal·lació durant l’últim trimestre de l’any
  • Fins al 30 d’octubre, sempre que queden places, els interessats poden realitzar la reserva en el Museu del Taulell

L’Ajuntament d’Onda posa en marxa aquest dissabte 31 d’octubre una nova edició del programa educatiu Dissabtes de ceràmica. D’aquesta manera, el Museu del Taulell Manolo Safont es converteix en l’últim trimestre de l’any en un espai cultural per a la diversió de tota la família a través de tres tallers de ceràmica programats en horari de matí.

261015 Sábados cerámica

D’11 a 14 hores, un total de 40 persones podran participar en la primera jornada d’aproximació als distints processos i tècniques ceràmiques adaptada a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol La ceràmica tradicional, els grups de família coneixeran les col·leccions del museu que fan referència a la terrisseria i a la ceràmica a través d’un recorregut didàctic pels usos més tradicionals. Després de la visita guiada per l’exposició que acull el Museu, realitzaran un amè taller de ceràmica on podran conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d’elaboració.

Les famílies que desitgen participar en el taller poden fer reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins al 30 d’octubre, sempre que queden places disponibles. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i per als onders.

Les següents dos jornades que formen part d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Onda se celebraran el pròxim 28 de novembre i el 19 de desembre, i versaran entorn de la ceràmica interpretativa i a la ceràmica al voltant de la iconografia i figures nadalenques.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.