Onda se suma al curs online per a pares i mares per prevenir conductes de risc

  • L’inici del curs es durà a terme dilluns que ve 21 de setembre

La tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha animat als pares i mares del municipi a apuntar-se al “Curs online per a pares i mares: en família”, que comença el proper dilluns 21 a les 10 hores.

1809 Curso Online Padres y Madres

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció general de Drogodependències, en el seu afany de dotar les famílies de ferramentes que faciliten la seva labor de prevenció de conductes de risc, està duent a terme aquesta desena edició en col·laboració amb la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Els pares que realitzen aquest curs trobaran instruments per a enfortir el seu paper en l’educació dels seus fills davant situacions de risc, com les dels consums de drogues. En aquest sentit, Aguilella ha afegit que “el curs facilita l’adaptació de les intervencions als canvis en la realitat de les drogues i les famílies, la diversitat social i cultural i el reforç de les possibilitats de formació per als diferents tipus de pares i mares”.

Per realitzar la inscripció a aquest curs que va dirigit a pares i mares amb fills en edat escolar, els interessats han d’accedir a l’aula virtual a través del següent enllaç: http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_VALENCIA.htm

El curs consta de 5 mòduls setmanals que s’impartiran els dies 21 i 28 de setembre, i els dies 5, 13 i 19 d’octubre, sempre a les 10 hores.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.