Onda presenta un cartell de luxe per a la V edició del Torneig Infantil Fira de Sant Miquel

  • València CF, Real Madrid CF, Levante UD i CD Onda mesuraran les seues forces el 12 de setembre en la festa del futbol

El pròxim 12 de setembre, en el camp La Cosa d’Onda, la base de tres equips de Primera Divisió estarà representada en la V edició del Torneig Infantil Fira de Sant Miquel que l’escola de futbol del CD Onda ha organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament amb motiu de la Fira de Sant Miquel que se celebrarà del 25 al 27 de setembre.

Aquest matí, Jordi Lucena, vicepresident de l’Escola de Futbol; Enrique Guillamón, director esportiu de l’escola de futbol del CD Onda; Pascual Arroyo, coordinador futbol 11; i Javier Pradas, director del CD Onda Secció Escola; Salvador Ramos, president del CD Onda, acompanyats del regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, han presentat un cartell de luxe. Real Madrid CF, València CF i Levante UD són junt amb el CD Onda els quatre equips que participaran en aquesta nova edició.

El torneig, que té entrada gratuïta, es disputarà amb una lligueta entre tots els equips, amb partits de 50 minuts, dividits en dos temps de 25 minuts cadascun.

Tant el regidor d’esports Francisco Chalmeta, com els membres de l’entitat esportiva, han convidat a tots els onders a acudir a aquesta trepidant cita futbolística que “a poc a poc es va consolidant com una de les més esperades i que aconsegueix moure a una gran massa social”.

Horaris:

9:00 REAL MADRID CF – VALÈNCIA CF

10:00 CD ONDA – LEVANTE UD

11:00 CD ONDA – REAL MADRID CF

12:00 VALÈNCIA CF – LEVANTE UD

13:30 DINAR

16:30 CD ONDA – VALÈNCIA CF

17:30 LLEVANT UD – REAL MADRID CF

19:00 CERIMÒNIA DE CLAUSURA I ENTREGA DE TROFEUS

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.