Onda llança un servei municipal gratuït d’informació a través de WhatsApp

  • El nou equip de govern, a través del servici ‘Onda Comunica’ pretén facilitar de forma gratuïta als ondenses informació d’interès i actualitat relativa al municipi

El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, compromès per millorar els canals de participació, transparència i comunicació amb la ciutadania, posa en marxa un nou servei municipal d’informació a través de l’aplicació per a mòbils WhatsApp, amb la que pretén facilitar de forma gratuïta a la ciutadania informació d’interès i actualitat relativa a la localitat.

Onda Comunica verd

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha recordat que “vam ser pioners en l’enviament de SMS amb informació local i ara volem aprofitar els milers d’usuaris de WhatsApp que hi ha entre els nostres veïns per a fer-los arribar la informació municipal”.

Concretament, a través d’aquesta eina els ondenses rebran diàriament informació dels serveis municipals, els cursets i inclús els bans. Amb aquest nou canal de comunicació, sota el nom ‘Onda Comunica’, el nou equip de govern arribarà al major nombre de veïns possible a través del telèfon mòbil de forma fluida, immediata i gratuïta per a l’usuari.

Conscients que el WhatsApp s’ha convertit en l’eina de comunicació més popular dels últims anys, el nou Ajuntament “aprofita el canal de comunicació i aposta de nou per la transparència”.

Huguet ha destacat que aquesta eina no és “un grup de WhatsApp, i els missatges només els enviarà l’Ajuntament amb finalitat informativa”, no sent aquest la “via adequada” per comunicar a l’Administració Local “queixes o suggeriments veïnals, per a les que existeixen altres canals de comunicació com el servei gratuït telefònic 010, la bústia de suggeriments de la Web municipal o el SAT”.

Per donar-se d’alta en ‘Onda Comunica’, cal enviar un WhatsApp al número 674330882 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI. Després s’ha de guardar en l’agenda el número 674330882 per començar a rebre informació municipal en els telèfons mòbils. L’alta es produirà dins dels 7 dies laborables següents a comptabilitzar des del moment que es va enviar el missatge. L’usuari que es done d’alta pot donar-se de baixa en qualsevol moment, enviant un WhatsApp al mateix número amb la paraula BAIXA.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.