Onda inaugura la Fira de Sant Miquel com a aparador de la gran oferta comercial d’Onda

  •  Les places del Raval i del Pla albergaran fins al diumenge un ampli programa que presenta l’Ajuntament, en el que destaca l’exhibició de còctels acrobàtics, la tornada de la festa Oktoberfest, l’actuació del ‘cantacançons’ Dani Miquel i la instal·lació d’un camp de futbol 3

Les places del Raval i del Pla es van convertir ahir per la vesprada en l’aparador comercial, gastronòmic i d’oci municipal. A les 19.30 hores es va inaugurar de manera oficial la XIV edició de la Fira de Sant Miquel amb la presència de membres de la corporació municipal i del Director Territorial d’Economia, José Vicente Andrés Penyarroja.

El grup Dolçainers i el grup Folklòric d’Onda han acompanyat als nombrosos visitants que han acudit a la fira durant aquesta jornada inaugural, en la que ha destacat l’exhibició de Flair-bartender en la zona gastronòmica. A les 20 hores s’ha oferit una actuació de Trobadorets en el Raval i a les 22.30 hores ha actuat Efecto Carajillo.

Més de 50 comerços locals i una infinitat d’activitats programades per a tots els gustos es donaran cita en aquesta nova edició que finalitzarà el diumenge 27. El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha destacat que “amb la realització d’aquesta fira es busca dinamitzar les vendes i reactivar l’economia local, de manera que la gran afluència de públic consumisca en Onda i els comerços i establiments locals puguen beneficiar-se i es genere ocupació”.

De forma complementària, la fira comptarà amb moltíssimes activitats infantils, com el circuit de seguretat viària organitzat per la Policia Local i la instal·lació en El Pla, a partir de demà dissabte, d’un camp de futbol 3 per a xiquets, totalment gratuït.

Actuacions musicals en directe de grups locals, actuacions esportives, teatre amb música en directe, gastronomia i artesania, a més de productes variats dels distints comerços que col·laboren enguany es donaran cita en Onda aquest cap de setmana. Concretament, demà dissabte, a més de la intensa oferta comercial i visites guiades al centre històric i al castell, hi haurà una exhibició benèfica d’Hop Jump, una altra de Zumba Fitness i desfilades de moda solidaris. Al mateix temps, el dissabte a les 20.30 hores se celebrarà la festa Oktoberfest amb l’actuació de The Pet Pipers Project i de Jeremy Max & The High Rollers. El diumenge 28 haurà actuacions infantils, un taller de pintacares, l’actuació estel·lar del ‘cantacançons’ Dani Miquel i una exhibició de balls Fusió Danse Swing.
 

Programació dissabte 26:

Durant tot el dia l’Associació d’Artesans de Castelló impartiran tallers gratuïts de:

-Modelatge de fang i motles

-Decoració ceràmica

-Enquadernació

-Jocs artesans per a xiquets i xiquetes

Durant l’horari comercial, fins a les 20.00 hores, hi haurà un camp de futbol 3 i Tutan Tattoo farà un taller de tatuatges d’henna per als més menuts al Pla.

 

11.00 h Exhibició esportiva benèfica de Hop Jump gràcies al gimnàs Trimm! a l’escenari del Raval. Participació sotmesa a donació d’aliments no peribles. Inscripcions al gimnàs Trimm!

12.00 h Visita guiada pel Centre Històric i pel Castell. Punt de trobada a la plaça de l’Almodí

12.30 h Exhibició de Zumba Fitness a l’escenari del Raval, se recomana acudir amb camiseta de color rosa.

17.00 h Visita guiada pel Centre Històric i pel Castell. Punt de trobada a la plaça de l’Almodí

18.00 h Teatre amb música en directe: Bagul de contes de Proyecto Caravana

18.00 h Desfilada de moda a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer i DISADY pel carrer de Sant Miquel

20.30 h Festa Oktoberfest amb l’actuació de The Pet Pipers Project

22.00 h Festa Oktoberfest amb l’actuació de Jeremy Max & The High Rollers

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.