Onda inaugura el curs d’atenció al client en el sector comercial per a aturats

  • L’alcalde Ximo Huguet ha destacat que el curs dotarà als onders aturats d’habilitats específiques d’atenció al client, amb un total de 125 hores, que compta amb pràctiques en empreses

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha inaugurat aquesta setmana una nova activitat formativa dirigida a desempleats en l’especialitat ‘Atenció al client en el sector comercial’, amb una duració de 125 hores que inclouen 50 hores de pràctiques no laborables en empreses de la província de Castelló, “la qual cosa reforça les oportunitats de trobar treball”.

Per a l’alcalde d’Onda, la formació “és fonamental per a obrir nous horitzons als aturats”. Per això, el nou equip de govern “no sols manté, sinó que millora l’oferta formativa del programa Onda Inserta”. En total, 15 alumnes realitzaran aquesta activitat formativa, en horari de matí, fins al 6 de novembre, entre teoria i pràctiques, en l’aulari formatiu del Monteblanco.

Cal destacar que, amb aquest curs, els alumnes adquiriran un perfil especialitzat que han demandat els ocupadors que participen en el programa i li’ls dotarà de les habilitats, coneixements, tècniques i hàbits que els faciliten la seva labor en el mercat laboral, orientat a empreses del sector serveis i preparant-los per a una ràpida adaptació a la vida laboral.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.