L’Escola Municipal de Teatre d’Onda obre aquest dilluns la seua preinscripció

  • La preinscripció per les 25 places de Primer finalitza el 2 d’octubre i la matriculació per als tres cursos serà del 13 al 23 d’octubre

L’Ajuntament d’Onda continua recolzant a l’Escola Municipal de Teatre (EMT) i fomentant la seva consolidació. D’aquesta manera la tinent d’alcalde de Promoció Cultural Encarna Ribes ha presentat el 16é curs, acompanyada dels directors Coque Serrano i Eduard Costa.

170915 Presentación Escuela Teatro Onda

Encarna Ribes ha informat que a partir del dilluns 21 de setembre, en les oficines del SAT de l’Ajuntament, els alumnes que estiguen interessats a cursar Primer, per al que s’oferixen inicialment 25 places, poden formalitzar la preinscripció, de 9 a 14 hores, fins al 2 d’octubre. Els alumnes de Segon i Tercer podran formalitzar la matrícula en el mateix lloc i horari des del 13 al 23 d’octubre, junt amb els admesos de Primer, sent necessari haver cursat el nivell anterior.

Els tres grups iniciaran el curs el 3 de novembre, a les 19.30 hores, amb una reunió conjunta en La Cassola. Mentre que els alumnes de Primer curs realitzaran les classes els dimarts de 19.30 hores en el Teatre Mònaco, els alumnes de Segon i Tercer ho faran els dimecres i dijous en el mateix horari però en diferent lloc. Segon curs realitzarà els assajos els dimecres en el Teatre Mònaco i els dijous en el CIM, mentre que els de Tercer curs utilitzaràn els mateixos espais al revés.

Eduard Costa, un de directors dels tres grups ha explicat que “sempre apostem per la innovació, per la qual cosa encara no tenim definides les obres que es representaran en el mes de juny, a final de curs. Treballarem en funció de les ganes i de la formació de cada grup”. No obstant això, i a petició popular dels alumnes que enguany cursaran Tercer, Costa ha avançat que la representació segurament serà d’un cabaret.

Per la seua banda, Coque Serrano ha animat als onders a apuntar-se en l’escola per “aconseguir més i millors vivències personals. Al cap i a la fi el teatre és una excusa amb què a més s’incentiva la cultura d’este poble”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.