L’equip de govern trasllada l’estàtua del Rei En Jaume I a la Plaça Corts Valencianes

  • Amb aquesta actuació l’Ajuntament posa fi al desterrament que ha patit l’escultura durant els últims anys i el pròxim 9 d’octubre se li realitzarà l’ofrena en la nova ubicació

L’Ajuntament d’Onda està elaborant els actes commemoratius per a celebrar el 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, en una nova ubicació. La Plaça Corts Valencianes acollirà l’ofrena al Rei En Jaume, en un acte en el qual participaran la Unió Musical Santa Cecília i el Grup Folklòric d’Onda.

D’aquesta manera, el nou equip de govern anuncia que aquesta setmana s’iniciarà el trasllat de l’estàtua del Rei Jaume I a la Plaça Corts Valencianes, posant fi al desterrament que ha patit l’escultura durant els últims anys en el Museu del Taulell.

El nou equip de govern, assessorat pels tècnics de l’Ajuntament, ha acarat diferents llocs per a situar l’estàtua, com són la Plaça Rei En Jaume o El Pla. No obstant això, per evitar ocasionar més dificultats durant els actes festius de la Fira d’Onda s’ha considerat que la Plaça Corts Valencianes era la ubicació més idònia.

Amb esta actuació sobre l’escultura, realitzada per Juan Albandea l’any 1999 amb motiu de la celebració del 750 aniversari de la Carta Pobla d’Onda, el nou equip de govern la dignifica el dia de la celebració de l’autogovern valencià”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.