L’equip de govern aborda els problemes dels veïns d’Onda en temps rècord

  • L’Ajuntament respon en poques hores als veïns de la zona baixa d’Artesa que van alertar de la presència de cucs
  • El tinent d’alcalde Ángel Badenas assegura que la solució passa per la neteja dels solars i treballa per eradicar la plaga

L’Ajuntament d’Onda és un clar exemple d’atenció als veïns i resol en el mínim de temps possible els seus problemes. Així ho ha assegurat el tinent d’alcalde de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, Ángel Badenas, que treballa junt amb els tècnics municipals per a “millorar els serveis de la ciutat i reduir el temps de solució dels suggeriments dels onders”.

En aquest sentit, Badenas ha destacat la ràpida resposta que va tindre el nou equip de govern fa tan sols uns dies, alertats per l’aparició en la zona baixa d’Artesa d’una gran quantitat de cucs. El tinent d’alcalde, acompanyat per un tècnic municipal, es va reunir immediatament amb els veïns d’Artesa per abordar aquesta i altres problemàtiques en una actuació que els veïns han qualificat com “molt ràpida i efectiva”.

El tinent d’alcalde ha informat que s’ha fumigat moltes vegades la zona afectada per acabar amb els cucs que han aparegut “a causa de les altes temperatures, la humitat i a la falta de manteniment d’alguns solars privats ubicats en les proximitats dels habitatges”. Segons Badenas, “eradicar qualsevol plaga és una prioritat per a l’equip de govern”, però advertix que “açò només serà possible si els solars no edificats complixen les condicions de salubritat previstes en l’ordenança”. En aquesta línia, Badenas ha informat que l’Ajuntament ha obert un gran nombre d’expedients per instar als propietaris a què netegen els solars i els tanquen, alhora que ha assegurat que “el problema s’acabaria de manera immediata si els propietaris es fessin càrrec dels seus solars, però mentre això no succeïx el consistori ha d’esperar que es complisquen els terminis legals per a procedir a la neteja dels solars privats i més tard reclamar els costos”.

Badenas, que ha agraït als veïns les seues felicitacions per la ràpida actuació davant del problema, ha insistit en l’important que és per a l’equip de govern “mantindre una bona comunicació entre administració i veïns”. Per això, ha animat a tots els onders a continuar utilitzant el servei telefònic gratuït del 010 i la bústia de suggeriments de la Web municipal “que tan bons resultats estan donant des de l’entrada del nou equip de govern a l’Ajuntament”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.