L’Ajuntament oferirà més serveis d’autobús gratuït als estudiants d’Onda

  • Aquest curs els joves onders que realitzen estudis d’ensenyança postobligatòria en altres municipis no pagaran l’autobús

El tinent d’alcalde de l’àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha anunciat que els alumnes d’Onda que es desplacen diàriament a altres municipis per a realitzar estudis d’ensenyança postobligatòria disposaran este curs d’un servei d’autobús gratuït.

Servicio autobús Onda

En aquest sentit, Badenas ha informat que l’equip de govern està estudiant una solució viable econòmicament, tant per als estudiants com per a les arques municipals. “Es tracta d’una mesura fruit d’un estudi previ que assenyala les necessitats dels joves onders i que permetrà evitar aquest cost perquè puguen desplaçar-se gratis tant a estudiar a la UJI com a qualsevol altre centre de formació que estiga en poblacions incloses en la ruta de la línia”, ha assenyalat el tinent d’alcalde.

D’aquesta manera, l’equip de govern continua “apostant per la formació i treballa perquè els joves d’Onda disposen d’un servei sense costos que els facilite la continuació dels seus estudis i supose un estalvi per a les famílies, ja que el bus serà gratuït”.

Autobús gratuït també per als estudiants de secundària

De la mateixa manera, Badenas ha confirmat que l’Ajuntament manté les rutes diàries que connecten als alumnes onders amb els distints centres amb estudis de secundària. D’aquesta manera, Onda continua sent una de les poques ciutats que oferix autobús gratuït per a aquests estudiants a través de rutes adaptades als horaris i als dos centres educatius que hi ha en la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.