L’Ajuntament d’Onda finalitza les millores al parc de la Panderola

  • Amb una inversió de 56 mil euros, s’ha restaurat els bancs i preparat la zona de jocs

 La regidora socialista d’urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha anunciat el fi de les millores que s’han realitzat en el parc de la Panderola amb una inversió de 56.045 euros i que ha dut a terme l’empresa local Construccions Placar.

190915 Banco Parque Panderola

Les millores que s’han dut a terme en el parc han consistit en repavimentar amb formigó el terreny d’arena d’una de les plataformes, així com restaurar els bancs que existixen, tant de fusta com de ceràmica, i s’ha canviat unes quantes pedres d’un mur de tancament de la zona, “amb el que s’ha dotat al parc de més seguretat, alhora que s’ha millorat la seua estètica”.

Finalment, la regidora d’urbanisme ha destacat que l’equip de govern “continuarà donant resposta a les peticions dels onders i la voluntat del consistori és realitzar un manteniment continu per a millorar l’estat degradat d’algunes zones de la ciutat apostant sempre per les empreses locals per a realitzar aquestes actuacions”. Per a això, el govern socialista inclourà en els Pressupostos Municipals de 2016 una partida pressupostària de petites obres i serveis que prioritze la contractació d’empreses locals.

190915 Parque Panderola

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.