L’Ajuntament d’Onda dóna 100 kg d’aliments sobrants de la Marxa Caminant per Onda

  • 40 xiquets onders i famílies en risc d’exclusió social complementaran el seu menjar amb les peces de fruita que van sobrar de la marxa senderista celebrada ahir

La tinent d’alcalde de l’àrea de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguiella, i el regidor d’esports Francisco Chalmeta, acompanyats de representants del Club Desplome i Hosturionda, han donat aquest matí les peces de fruita que van sobrar de la multitudinària marxa senderista Caminant per Onda, celebrada ahir en el municipi.

210915 Donación fruta Caminant Per Onda

100 kg de fruita variada complementaran el menjar de més de 40 xiquets i algunes famílies d’Onda en risc d’exclusió social. Peces de plàtans, melons i taronges que no es van repartir en les zones d’avituallament i descans de l’activitat senderista es distribuiran entre el menjador social infantil de l’Ajuntament d’Onda ubicat en la parròquia San Bartolomé i el Centre de Dia de la ONG Quisqueya, que també finança el consistori. Amb aquesta iniciativa solidària, els organitzadors de la IV Marxa Caminant per Onda donen aliments en bon estat als xiquets i famílies del municipi que més ho necessiten.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.