La IV Marxa Caminant per Onda reuneix a centenars de persones de distintes localitats

  • 700 persones han participat avui d’aquesta activitat senderista de 10,4 km que l’Ajuntament i el Club Desplome han proposat per a tota la família

Aquest matí s’ha celebrat la IV edició de la marxa senderista Caminant per Onda, organitzada pel Club Desplome i l’Ajuntament d’Onda. 700 persones de diferents localitats han recorregut 10,4 km per paratges únics del municipi, gaudint d’una bona temperatura.

Aquest multitudinària edició, programada per a tots els públics, ha estat a l’abast tant de petits com de majors al tindre una dificultat mitja-baixa. Els senderistes han partit a les 9 del matí des del Pla i han arribat sobre les 12.30 hores al recinte Multiusos, on han pogut gaudir d’activitats lúdiques com inflables, rocòdroms i una exhibició de falconeria a càrrec de les empreses Animatrix, Sargantana i Club de Cetrería Juan de Sahagún, i s’ha repartit beguda per a refrescar-se després de la llarga marxa. A part d’aquests refrescs, també s’han subministrat peces de fruites. En aquest sentit, el regidor d’esports Francisco Chameta ha informat que “les que han sobrat avui es donaran a la ONG local Quisqueya”.

La marea vermella ha recorregut paratges emblemàtics, caminant per l’Assud de Tals, on han esmorzat i passejat per belles zones en què han pogut contemplar l’emblemàtic bosc de sureres, on el Grup Au d’ornitologia ha explicat als senderistes activitats tant mediambientals com cinegètiques.

D’aquesta manera, l’equip de govern ha tornat a apostar per l’esport, així com per les empreses d’animació i turisme actiu local, sense oblidar al sector hostaler. L’associació local d’hostaleria i turisme d’Onda (Hosturionda), a més d’encarregar-se dels dos avituallaments que s’han repartit al llarg del traçat i zones per descansar, ha oferit als participants menús a preus especials en diferents restaurants de la localitat “per reposar forces”.

El regidor d’esports Francisco Chalemeta, ha mostrat el seu agraïment a tots els que han participat en aquesta exitosa marxa i l’ha valorat molt positivament ja que “a més de fomentar la convivència, el respecte al medi ambient i l’esport, ha promogut la dinamització econòmica en Onda durant aquest diumenge”.

* Agraïment especial als membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Onda ‘l’Art de la Llum’ que s’han sumat a la marxa i han cedit les fotografies que adjuntem amb la nota.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.