La gespa artificial del Camp de la Serratella s’instal•larà en les pròximes setmanes

  • L’equip de govern, que es va veure obligat a realitzar un nou plec de condicions per facilitar l’entrada a més empreses, anuncia l’adjudicació del projecte i l’inici imminent de les obres

El tinent d’alcalde de Territori de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha anunciat que en les pròximes setmanes s’instal·larà la nova gespa artificial en el Camp de la Serratella, que suposa una inversió de 400 mil euros i que possibilitarà una millora important de les instal·lacions esportives municipals i la seua ampliació per a l’ús de l’esport base, així com un estalvi anual de 24 mil euros en el manteniment de la gespa.

Campo de Fútbol Serratella Onda

L’actual equip de govern ha justificat la demora de l’inici de les obres al veure’s obligat a paralitzar l’expedient del Partit Popular, que limitava la seva realització a només una empresa. Després de confeccionar un nou plec de condicions, que facilitava l’entrada al projecte a més empreses interessades, i complint amb els terminis administratius establits per la llei, l’Ajuntament ha anunciat que l’empresa OPSA, amb més de 30 anys en el sector i pionera en l’aplicació de la majoria dels sistemes actualment empleats en l’alta competició, serà l’encarregada d’instal·lar la gespa artificial. En aquesta línia, Badenas ha destacat que la mercantil s’ha compromès a contractar a “empreses i treballadors locals per a dur a terme part de l’obra i d’aquesta forma generar ocupació en Onda”.

Finalment, Badenas ha recordat que aquesta actuació s’uneix a la remodelació dels vestuaris de la Serratella, amb la quual s’ha renovat la instal·lació esportiva. L’obra realitzada per l’empresa ondera AJC (Construccions l’Horta) ha permès optimitzar l’espai dels vestuaris, a més de millorar-los usant materials ceràmics.

L’equip de govern és conscient que la demora ocasionada per la mala gestió de l’anterior alcalde popular està suposant molèsties, tant als clubs esportius com a les escoles de futbol, per la qual cosa Badenas ha agraït “la paciència i la comprensió de tots els afectats” i els ha garantit que, una vegada acabada l’obra, “Onda disposarà d’una instal·lació de primer nivell que millorarà la que és coneguda com la millor ciutat esportiva pública de la Comunitat Valenciana”.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.