La Fira de Sant Miquel d’Onda torna amb més novetats que mai

  • Exhibició de còctels acrobàtics, la tornada de la festa Oktoberfest, l’actuació del cantacançons Dani Miquel i la instal·lació d’un camp de futbol 3, són les activitats més destacades d’un ampli programa pensat per a tots els públics que presenta l’Ajuntament per als dies 25, 26 i 27 de setembre

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Ángel Badenas, ha presentat el programa d’activitats de la XIV edició de la Fira de Sant Miquel que els onders esperen amb entusiasme.

150915 RP Fira Sant Miquel Onda

Els veïns d’Onda podran gaudir d’un complet cap de setmana d’artesania, comerç i gastronomia a través d’aquesta fira que s’inaugurarà el divendres 25 de setembre a les 19.30 hores, entre El Pla i El Raval, acompanyats pel Grup de Dolçainers i el Grup Folklòric d’Onda, i que finalitzarà el diumenge 27.

Amb aquest efecte, l’Ajuntament d’Onda ha presentat un complet programa per a tots els públics amb moltes novetats. “Tractem de millorar la trobada i augmentar el nombre de visites, de manera que els comerços i establiments locals puguen beneficiar-se de l’afluència de públic, apostant pel consum en la nostra població perquè es traduïsca en ocupació”, ha destacat Badenas. El tinent d’alcalde ha informat que deguda a la complicada situació econòmica, l’equip de govern ha hagut d’ajustar el pressupost en aquesta edició. No obstant això, gràcies al gran esforç que estan realitzant els tècnics municipals i a la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria i Turisme d’Onda (Hosturionda), Onda Centre Comercial i Cygnus Eventos, entre altres, “aconseguirem que aquesta fira continue sent un referent a nivell provincial”.

Amb aquest objectiu, a més dels més de 50 estands, els visitants podran gaudir d’actuacions musicals en directe de grups locals, desfilades de moda, actuacions esportives, teatre amb música en directe, tallers de pintacares, visites guiades al centre històric, gastronomia i artesania, a més de productes variats dels diferents comerços que col·laboren enguany.

D’entre totes les novetats, destaca l’exhibició de Flair-bartender, que consistix en una modalitat acrobàtica de cocteleria el divendres 25 a les 20 hores, i es recupera la festa Oktoberfest, el dissabte 26 a partir de les 20.30 hores, amb l’actuació de The Pet Pipers Project i de Jeremy Max& The High Rollers.

Per als més menuts, el programa inclou l’actuació estel·lar del cantacançons Dani Miquel el diumenge a partir de les 11.30 hores en el Raval de Sant Josep, i la instal·lació en El Pla d’un camp de futbol 3 per a xiquets, totalment gratuït.

Cartel Fira Sant Miqueltriptic1 triptic2

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.