Els onders se solidaritzen amb Uganda donant material escolar i esportiu

  • L’Ajuntament d’Onda recolza el projecte solidari de Patricia Campos a través d’una exposició de fotos i un partit benèfic de futbol femení

Els Ajuntament d’Onda ha animat els veïns a què continuen col·laborant en el projecte solidari de Patricia Campos els beneficis del qual aniran en favor de l’escola Hill Land Júnior School d’Uganda.

La tinent d’alcalde de Cultura, Encarna Ribes, ha recordat que en el Local d’Associacions es pot donar material esportiu i escolar per a sumar-se a aquesta acció solidària, cultural i esportiva de Campos. L’horari per realitzar les donacions en el local és de dilluns a divendres des de les 9 hores a 14 hores i de 18 hores a 21 hores, excepte els dimarts a la vesprada que l’horari s’amplia de 16 hores a 21 hores.

Ribes ha explicat que aquesta iniciativa solidària es basa en dos actuacions. D’una banda, una exposició fotogràfica que s’inaugurarà el 2 d’octubre, a les 19 hores, en l’Av. Serra Espadà. La mostra constarà de 62 fotografies realitzades per Patricia, que recullen les seues vivències en Àfrica, i romandran exposades en els fanals de l’avinguda fins al 12 d’octubre, dia en què es jugarà un partit de futbol benèfic. Campos, que fins a la data és l’única pilot militar de reactor a Espanya, primera espanyola entrenadora professional de futbol en USA i jugadora en l’equip de la US Navy, ha organitzat junt amb l’Ajuntament una trobada que enfrontarà a jugadores de futbol de diferents clubs contra dones destacades de la província, en un partit amistós que es disputarà en el camp La Cossa, a les 17 hores.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.