El segon equip de la Brigada Verda comença avui els treballs de manteniment

• En total, 20 onders hauran treballat entre agost i setembre en la neteja i manteniment de camins i solars municipals a través del programa d’ocupació que impulsa l’equip de govern socialista.

Aquest matí ha començat a treballar el segon equip de la Brigada Verda format per 9 peons i un capatàs, que es dedicarà a netejar camins, solars municipals, sendes, així com altres tasques de manteniment dins del terme municipal. D’aquesta manera, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda continua impulsant l’ocupació a través d’un conveni amb l’INEM, amb el que s’ha pogut contractar a 20 persones vinculades al sector agrícola.

010915 Brigada Verde Ángel Badenas

El primer equip va finalitzar ahir el treball de desbrossament integral d’unes quantes zones verdes d’Onda i neteja de distints camins del terme i hui el tinent d’alcalde de Territori, Ángel Badenas, ha donat la benvinguda a esta segona quadrilla formada per altres deu onders que han sigut seleccionats de manera transparent i sota la supervisió de els tècnics de l’INEM, de l’Ajuntament i dels representants dels sindicats.

El tinent d’alcalde de Territori, Ángel Badenas, ha recordat que, amb esta actuació, l’equip de govern socialista aposta pel manteniment de les vies pecuàries de la població alhora que complix amb el seu programa de govern actuant sobre la lluita contra la desocupació, que junt amb l’exclusió social és un dels principals eixos d’acció dels socialistes.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.