Descendeixen les infraccions penals i s’incrementa l’esclariment dels fets delictius a Onda

  • El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, durant la junta local de seguretat, valora satisfactòriament el treball coordinat dels cossos de seguretat
  • La Junta també estableix el dispositiu de seguretat per a la celebració de les properes festes

El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha presidit avui junt amb l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet la junta local de seguretat del municipi en què ha anunciat que “s’ha incrementat un 70% l’esclariment dels fets delictius entre gener i setembre d’enguany respecte al mateix període de 2014”. Aquest percentatge situa l’esclariment de delictes en la localitat a 15 punts de la mitjana nacional. Així mateix, les infraccions penals també han descendit un 1% en els primers set mesos de l’any.

220915 Junta Local Seguridad Onda

En aquest sentit, Barelles ha valorat “molt satisfactòriament el treball coordinat de Guàrdia Civil, Policia Local i Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana, per les labors de prevenció i investigació que impliquen més seguretat dels ciutadans del municipi”.

La Junta ha establit també el dispositiu de seguretat per a la celebració de la Fira de Sant Miquel, que se celebra aquest cap de setmana, i la Fira d’Onda que se celebrarà entre el 16 i el 25 d’octubre, a pesar que els preparatius de la mateixa s’inicien el pròxim 4 d’octubre amb el sorteig de cadafals i la presentació de les reines de les festes durant la següent setmana. Per a això, la regidora de Policia Local, Mari Carmen Aguilella, informarà pròximament de l’operatiu que s’ha establit i que es coordinarà entre els diversos cossos de seguretat que cobriran serveis especials els dies de màxima afluència de públic, així com en els espectacles taurins i musicals. A això se sumen accions concretes de prevenció de la delinqüència, així com les inspeccions als locals d’oci i el compliment de la normativa d’horaris.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.