Onda ofereix als aturats un curs d’atenció al client en el sector comercial

  • Davant de l’elevat nombre de demandes per part d’empresaris del sector comercial, l’Ajuntament proposa un curs de 125 hores, que dotarà als aturats d’habilitats específiques d’atenció al client.

El programa municipal d’ocupació Onda Inserta ha obert el període de prescripció d’una nova activitat formativa dirigida a aturats en l’especialitat Atenció al client en el sector comercial, amb una duració de 125 hores que inclouen 50 hores de pràctiques no laborables en empreses de la província de Castelló, lo que reforça les oportunitats de trobar treball.

250815 Ángel Badenas Onda

En total, 15 alumnes realitzaran esta activitat formativa, en horari de matí, des del 24 de setembre fins al 26 de novembre, entre teoria i pràctiques, en l’aulari formatiu del Monteblanco i adquiriran els coneixements i habilitats necessàries per a atendre els clients, de manera que puguen oferir un servici òptim i de qualitat.

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha assegurat que l’equip de govern considera clau la formació dels veïns de la localitat i aposta per que es duguen a terme “aquells cursos que poden obrir nous horitzons als aturats”. Amb el seu compromís de “no sols mantindre, sinó millorar l’oferta formativa del programa Onda Inserta”, Badenas ha informat que els interessats tenen fins a l’11 de setembre per a tramitar la preinscripció i “poder formar-se en aquest curs que els permetrà aconseguir un perfil especialitzat que han demanat els ocupadors que participen en el programa”.

Finalment, Badenas ha explicat que en aquest programa municipal es poden inscriure tots els veïns aturats que formen part del Programa Onda Inserta, que estan en possessió del títol de Graduat Escolar o equivalent, i tinguen vigent el permís de conduir B. A través del següent enllaç, es pot accedir tant a les bases com a la sol·licitud del curs d’Atenció al client en el sector comercial: http://ajuntament.onda.es/web/guest/cursos-formacion-onda-inserta

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.