Onda ofereix 5 experiències úniques i gratuïtes per gaudir de l’immens patrimoni natural

  • L’Ajuntament posa en marxa a partir del 5 de setembre rutes interpretatives per les sendes naturals amb guies, que es podran realitzar tots els diumenges prèvia reserva en la Tourist info i a la Web del consistori

A partir del 5 de setembre, l’Ajuntament oferirà als senderistes 5 rutes interpretatives amb guia, totalment gratuïtes, perquè puguen conèixer més a fons l’immens patrimoni natural d’Onda.

290815 Onda

D’aquesta manera, el consistori ofereix un aventurer pla de diumenge per distintes sendes naturals d’Onda a triar entre Marimón-Plaça Sureres; el Montí, porta de la Serra Espadà; la Pedra Seca en l’entorn d’El Salvador; Penyes Altes o la Senda de l’Aigua. Uns recorreguts per paisatges de sureres i pins, la durada aproximada dels quals és d’entre 3 i 4 hores, sempre acompanyats per un guia expert d’una empresa local.

Per participar en aquestes rutes gratuïtes, els participants, que comptaran amb una assegurança d’accidents particular, només han d’omplir un formulari de preinscripció que està disponible tant en la Web municipal http://onda.es/naturaleza/rutas-interpretativas com en la Tourist Info (964602855) i d’aquesta manera poder coordinar l’hora d’eixida i rutes triades. A més de conèixer el meravellós paratge incomparable de la localitat, les persones que participen en les rutes guiades interpretatives per les sendes naturals tindran un descompte de 3 euros per a poder gaudir dels plats de la gastronomia tradicional de la ciutat en restaurants d’Onda.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.