Onda aparca les obres del Camí Castelló per les deficiències del projecte

  • L’informe de l’oficina tècnica de l’Ajuntament rebel·la que el projecte no garantix la seguretat viària ni té en compte la solució per a cobrir un molí que data de l’Edat Mitjana

En la Junta de Govern Local que s’ha celebrat este matí en l’Ajuntament d’Onda s’ha decidit arxivar el projecte de Remodelació del Camí Castelló després de considerar una sèrie de qüestions que no estaven ben definides.

El tinent d’alcalde de Territori Ángel Badenas ha explicat que hi ha un informe de l’oficina tècnica de l’Ajuntament que diuque el projecte no garantix la seguretat viària dels vianants, especialment de xiquets i ancians, ni tampoc apareix grafiada una solució per a cobrir el molí del Bassó, un element que previsiblement data de l’Edat Mitjana i que va estar en funcionament fins el primer terç del segle XX.

210815 Molí del Bassó

Al mateix temps, Badenas ha assenyalat que l’Ajuntament s’ha vist obligat a prendre aquesta decisió perquè “el projecte actual no contempla la utilització de paviments ni materials semblants a la resta de zones urbanes del centre històric, anant en contra de l’objectiu de l’equip de govern, que pretén dotar d’homogeneïtat les actuacions en el CHP (Centre Històric Protegit).

D’altra banda, el tinent d’alcalde socialista ha destacat que l’equip de govern està treballant des del primer dia per a corregir la situació de dèficit existent en l’Ajuntament produïda per la mala gestió del PP. En esta línia, Badenas ha recordat “la necessitat de l’Ajuntament de contindre el gasto, que unida a les deficiències del projecte ha provocat que s’arxive”.

Per últim, Badenas ha assegurat que, “una vegada millore la situació econòmica del consistori i es resolguen tots els defectes observats en el projecte actual, l’equip de govern reprendrà la remodelació del Camí Castelló, sempre en honor de protegir i dinamitzar el centre històric per a que el puguen gaudir tant els onders con els visitants”.

210815 Camí Castelló

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.