L’equip de govern reforça l’àrea de Serveis Socials per combatre l’exclusió

  • L’Ajuntament d’Onda amplia la plantilla per lluitar contra l’exclusió social i facilitar la inserció laboral entre el col·lectiu de parats

La tinent d’alcalde de l’Àrea de Política Social Mari Carmen Aguilella ha anunciat que l’Ajuntament d’Onda ha ampliat la plantilla municipal per reforçar l’àrea de Serveis Socials.

180515 Ayuntamiento Onda

L’equip de govern socialista, que entén que la lluita contra l’exclusió social és una política prioritària per l’Ajuntament, ha contractat una treballadora social per desenvolupar un treball conjunt de coordinació entre les Àrees Municipals de Dinamització Econòmica i Política Social.

Segons ha informat Aguilella, “estem duent a terme una sèrie de mesures per millorar les condicions de vida dels onders en situació de pobresa i d’exclusió social, donant prioritat al col·lectiu d’aturats”. Per això des de l’Ajuntament “estem reforçant l’acció social en l’accés a una ocupació, augmentant les possibilitats d’ocupació per mitjà de l’orientació i formació professional,  reforcem les polítiques d’igualtat d’oportunitats, i  recolzem a les persones i famílies amb ajudes temporals i servicis en situació de necessitat”.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.