L’Ajuntament redueix els 400 mil euros de personal de confiança de l’anterior equip de govern

  • Els càrrecs a dit de Salvador Aguilella van costar als onders quasi 60 mil euros en els primers mesos de 2015
  • Enfront del gabinet de comunicació del Partit Popular, que comptava amb tres assessors, un community manager i un tècnic audiovisual per a promocionar únicament la figura d’Aguilella, l’equip de govern gastarà menys de 9 mil euros per a promocionar la Marca Onda
  • L’estalvi es destinarà a plans d’ocupació i plans per a combatre l’exclusió social

Salvador Aguiella Partido Popular Onda

L’Ajuntament d’Onda reduïx les despeses en comunicació com a mesura d’austeritat, segons ha anunciat la regidora d’Hisenda Silvia Cerdà. L’alcalde Ximo Huguet ha suprimit els llocs d’assessors i personal de confiança de la legislatura anterior de Salvador Aguilella, que va costar als onders prop de 400 mil euros. Segons els informes municipals, l’ex alcalde popular va gastar 290 mil euros en tres assessors, més de 50 mil euros en un community manager i quasi 55 mil euros en un tècnic audiovisual. A estes xifres, cal sumar la despesa desmesurada en publicitat que “l’ex alcalde popular gastava per a promocionar la seua figura dins del seu partit i intentar ocultar la situació real del consistori”.

D’esta manera, l’equip de govern posa fi a la “política de la foto” alhora que adopta “una mesura d’austeritat que serveix per a contindre el gasto i gestionar de forma eficient l’Ajuntament a fi de destinar este estalvi a aquells veïns que pitjor ho estan passant”.

Per a Cerdà, “un dels primers objectius de l’equip de govern era reduir la despesa en el departament de comunicació, ja que ens pareixia insensat que en plena crisi econòmica els onders hagen de suportar este gasto excessiu”. Concretament, la regidora ha assenyalat que en els primers 5 mesos de 2015, el govern de Salvador Aguilella va gastar quasi 60 mil en personal de confiança contractat a dit, que únicament treballaven per a camuflar la nefasta gestió del PP, que ha deixat a l’Ajuntament d’Onda en una complicada situació econòmica”.

Enfront d’esta xifra astronòmica de quasi 60 mil euros en tan sols cinc mesos de govern popular, l’Ajuntament destinarà en el que queda d’any menys de 9 mil euros euros per a promocionar la marca Onda. Cerdà ha explicat que “esta mesura d’estalvi respon a la difícil situació que viuen molts onders. Per això, els més de 50 mil euros que estalviarà el govern socialista en els pròxims mesos, es destinaran a plans que serveixen per a impulsar l’ocupació i combatre l’exclusió social en la ciutat”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.