L’Ajuntament d’Onda encarrega la revisió de la font del Pla

  • Als pocs mesos de la seua restauració, presenta símptomes d’oxidació i l’empresa encarregada del seu manteniment busca una possible fuga que podria ser la causant del seu deteriorament

L’Ajuntament d’Onda ha sol·licitat a l’empresa que va contractar l’anterior equip de govern popular per a la restauració de l’emblemàtica font del Pla, Estudi Mètodes de la Restauració (EMR), que revise l’obra després d’aparèixer en la mateixa símptomes de deteriorament.

280815 Fuente del Pla Onda

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament, Marta Piquer, ha informat que els operaris de l’empresa que realitza el manteniment de la font estan en aquests moments buscant una possible fuga que podia ser la causant de l’oxidació de la font, “que presenta un aspecte deplorable tan sols uns mesos després de la seua restauració”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament intenta reparar el “mal estat que presenta la font, que va ser traslladada a l’extrem contrari de la plaça de l’Ajuntament quan l’equip de govern anterior va realitzar la faraònica obra de remodelació del Pla”. En aquest sentit, Piquer ha recordat que “l’ex alcalde popular va donar l’esquena tant als veïns d’Onda, que van suggerir una distribució diferent de les places d’aparcament de la plaça, com a la situació de crisi econòmica que vivia la localitat en 2013, al malgastar els diners de tots els veïns en esta obra no prioritària”. La regidora socialista ha lamentat el desencertat criteri que va tindre l’anterior equip de govern en invertir els diners dels onders i ha assegurat que “actuacions d’aquest tipus no es duran a terme durant l’actual legislatura”. En esta línia, Piquer ha recordat l’aposta dels socialistes per la rehabilitació, “com a matèria bàsica per a reactivar el sector de la construcció i generar ocupació” i ha explicat que el govern actual, junt amb els tècnics municipals, estan treballant en un Pla Anual de Petites Obres Municipals per a constructors, que beneficiaran la contractació de les empreses locals. “D’esta manera, s’aconseguirà beneficiar, dins del marc legal, als empresaris locals i suposarà un revulsiu per a molts professionals que, de manera directa o indirecta, exerceixen el seu treball en aquest àmbit”, ha conclòs Piquer.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.