L’Ajuntament d’Onda atén els suggeriments dels veïns en menys temps

  • El nou equip de govern aposta pel servei gratuït 010 i els onders aprecien una major predisposició de l’Ajuntament en tan sols dos mesos de govern

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica, Ángel Badenas ha anunciat que, “amb l’arribada del nou equip de govern, els onders han apreciat una major predisposició de l’Ajuntament a escoltar-los i solucionar els seus problemes”.

Ángel Badenas Ayuntamiento Onda

En aquest sentit, Badenas ha destacat que “la col·laboració ciutadana ha augmentat en aquest període, fins al punt que l’Ajuntament ha rebut en dos mesos tants suggeriments com durant la resta de l’any” i ha matisat que, “malgrat aquest augment de peticions, la resposta des del consistori s’ha produït en menys temps gràcies a la gran labor dels tècnics municipals”. D’aquesta manera, l’equip de govern socialista aposta pel 010, un servei telefònic gratuït per al ciutadà, i per la bústia de suggeriments de la Web municipal.

Badenas ha informat també que, “tenint en compte els suggeriments dels onders, l’Ajuntament iniciarà en breu campanyes de conscienciació sobre alguns serveis municipals”. En esta línia, el tinent d’alcalde ha fet una crida als ciutadans d’Onda i els insta a respectar els horaris d’ús dels contenidors de brossa, de 19 a 22 hores, per a minimitzar els problemes d’olors i salubritat que estan molestant als veïns segons indiquen algunes peticions reflectides en el servei 010. Finalment, Badenas ha recordat que el servei de recollida de voluminosos és completament gratuït.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.