El circuit de seguretat vial d’Onda, referent per a l’Ajuntament d’Almassora

  • Membres de la corporació d’Almassora, junt amb el Cap de Policia de la localitat, visiten la instal·lació municipal que serveix per a formar als més xicotets en educació vial

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat per l’intendent Juan Torralba, ha mostrat aquest matí als membres de la corporació d’Almassora i al Cap de la Policia Local de la ciutat el circuit de seguretat vial d’Onda, així com algunes de les instal·lacions esportives municipals.

250815 Circuito Seguirdad Vial Onda

Els tinents d’alcalde d’Almassora Mercedes Galí i Santiago Agustí han manifestat el seu interès pel circuit que està situat al costat del Casal Jove i ha visitat esta infraestructura per a conèixer de primera mà el seu funcionament i adaptar este model “a les necessitats de la ciutat d’Almassora”.

Durant la visita, l’alcalde d’Onda ha explicat que en esta instal·lació “els agents de policia impartixen la informació pràctica en educació vial, per emplenar la part teòrica que han rebut els escolars en els propis centres. D’aquesta manera, l’Ajuntament compleix amb els objectius de fomentar la conscienciació ciutadana i aconsegueix que els més menuts d’Onda aprenguen hàbits positius, tant com vianants com conductors, si van amb bicicleta o en ciclomotor”.

Onda, referent també en instal·lacions esportives

D’altra banda, els membres de la corporació d’Almassora han quedat gratament sorpresos amb algunes de les instal·lacions esportives que alberga Onda. En esta línia, l’alcalde els ha informat que l’actual govern compta amb una estratègia i línies d’actuació per a cobrir les elevades necessitats i demandes que genera l’esport en la ciutat. “Comptem amb excel·lents instal·lacions per a desenrotllar qualsevol classe d’esports i durant esta legislatura volem seguir millorant-les en funció de la demanda existent i les noves modalitats esportives que van sorgint en Onda”, ha destacat l’alcalde, qui ha mostrat als tinents d’alcalde d’Almassora el Recinte Multiusos i finalment la ciutat esportiva de més 100 mil metres quadrats, “que és l’enveja de la província”.

 250815 Pista Atletismo Onda

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.