El Camp Municipal de Motocròs d’Onda, referent mundial

  • Jorge Zaragoza, pilot del Campionat del Món de MX2, entrena hui en la millor instal·lació de motocròs de la província

De nou, les instal·lacions esportives de la localitat són un referent. En esta ocasió a nivell mundial ja que Jorge Zaragoza, la més destacada jove promesa espanyola que enguany ha debutat en el Mundial de MX2, s’ha entrenat aquest matí en el Camp Municipal de Motocròs d’Onda.

El jove valencià de 18 anys, que ha donat un salt de gegant en la seua trajectòria fitxant per Honda Gariboldi, ha triat el camp d’Onda per a posar-se a punt per a competir en la primera plana internacional.

Amb el número 101 aquesta temporada, Zaragoza ha provat la seua nova Honda CRF250R rodant per “la millor pista de la província, a la qual vinc a preparar-me per a les proves d’hivern de 2015”. Segons el pilot, “no existix a la Comunitat Valenciana un circuit com aquest per a preparar-me”, i ha promès que tornarà durant la temporada sempre que el calendari de la competició ho permeti.

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, s’ha acostat als entrenaments per a saludar a aquesta “figura de l’esport” i ha mostrat la seua satisfacció al comprovar que “un esportista d’elit com Saragossa utilitza esta magnífica instal·lació que van crear els socialistes en legislatures passades amb la col·laboració del Club de Motocròs”.

Chalmeta ha recordat que els governs socialistes sempre han apostat per programes d’esport i salut, a més de realitzar importants inversions en instal·lacions esportives, com van ser la construcció d’aquest camp de motocròs o la ciutat esportiva de més de 100 mil metres. En aquesta línia, el regidor ha assegurat que “continuarem treballant en projectes perquè Onda torne a ser coneguda pels seus esdeveniments esportius”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.