L’Ajuntament d’Onda fomenta l’ús del valencià als comerços

  • La regidora de cultura i normalització lingüística Encarna Ribes presenta una campanya per a promocionar l’ús de la llengua valenciana i promocionar el comerç local

L’Ajuntament d’Onda inicia demà una campanya de normalització lingüística als comerços que consisteix en la distribució de cartells verticals i horitzontals amb la informació necessària per anunciar l’inici de les rebaixes.

230615 Encarna Ribes

La regidora de cultura i normalització lingüística Encarna Ribes ha explicat que esta iniciativa, que ha comptat amb el disseny de l’Escola d’Art de València, es desenvoluparà durant el període dels descomptes d’estiu i d’hivern. L’Agència de promoció de valencià Aviva Onda promociona a totes les botigues del municipi, que fan campanya de rebaixes i descomptes, els cartells i les etiquetes preparades per a aquest objecte. La campanya es complementa amb les targetes per a marcar el preu rebaixat dels articles, on els comerços poden descriure als seus clients i clientes les noves condicions de compra, com ara preu anterior, preu rebaixat o el percentatge de descompte.

De esta manera, l’Ajuntament segueix recolzant la llengua valenciana i apropant-la tant al carrer com als comerços d’Onda perquè considere que “la llengua és part fonamental de la cultura d’un poble i està present en la nostra història i en el nostre present. Per això el consistori te l’obligació de promocionar el seu ús per aconseguir que també siga la llengua del nostre futur”.

Per últim, Ribes ha animat a tots els comerços i negocis del poble a que “participen en esta iniciativa, s’apropen a l’Ajuntament a recollir els cartells i aprofiten aquesta ocasió per enriquir la nostra llengua”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.