Els socialistes qüestionen les instal•lacions i utilitat de la minibiblioteca del Raval

  • El regidor Juan José Rubio manifesta la disconformitat del Grup Municipal Socialista d’Onda sobre la decisió del equip de govern de tancar la Biblioteca Infantil i l’ús de l’Espai Cultural, sense lavabos

El regidor de l’Ajuntament d’Onda Juan José Rubio ha manifestat hui la disconformitat del Grup Municipal Socialista sobre l’ús que l’equip de govern està donant a l’Espai Cultural que es va construir en mig del Raval de Sant Josep.

120914 Raval

En este sentit, Rubio ha lamentat que, degut a les maniobres del PP per emplenar el Raval de gent, l’Ajuntament va prendre la decisió de tancar la Biblioteca Infantil l’estiu de 2013. “Tancar una biblioteca amb molt d’espai, aire condicionat i milers de llibres, jocs i material audiovisual, per afavorir l’afluència a un espai sufocant, menut i amb tan sols uns cent llibres i DVDs i sense lavabo”, ha explicat el regidor.

Respecte al Raval, Rubio ha afirmat que “els populars semblen més preocupats per demostrar que acudeix molta gent  i gaudeix de la meravellosa plaça, que en les instal·lacions i els xiquets i xiquetes onders”.

En este sentit, el regidor ha recordat que al plenari d’agost, mogut per les preguntes de diferents veïns a la campanya socialista “Tu pregunta al pleno”, el Grup Municipal Socialista va demanar a l’alcalde que explicara “si era legal tindre oberta una instal·lació pública, com és l’Espai Cultural del Raval, sense lavabo per als seus usuaris”, i si per aquesta mateixa raó “deixaria als comerços privats obrir en les mateixes circumstàncies”. D’ambdues preguntes, Aguilella “va evitar la resposta dient que no ningú li ha demanat un lavabo i que a la plaça passen cada dia centenars de veïns”.

D’altra banda, Juan José Rubio ha instat a l’alcalde a “treure veritable profit de les instal·lacions municipals que hi ha a la localitat i a adequar l’Espai Cultural si s’empenyen en mantindré una extensió de la biblioteca a tan escassa distància de la biblioteca central”.

Finalment, el socialista ha assegurat que si realment tingueren interès en la biblioteca i en apropar els serveis bibliotecaris a tots els onders i onderes, “haurien d’adequar una biblioteca perfectament dotada a l’altra part del poble, com ara a l’edifici de l’antic Parc de Bombers, com els socialistes  proposen”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.