Participa en les Eleccions Primàries obertes del 9 de març i decideix el futur!

Sí hi ha opció! Dóna el pas! Participa!Participa

Per primera vegada en la història d’Espanya, un partit polític triarà el seu candidat a la presidència en unes eleccions primàries obertes a tota la ciutadania. El PSPV celebrarà el 9 de març estes eleccions obertes en les quals tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que s’hagen inscrit prèviament podran votar qui volen que siga el pròxim president de la Generalitat Valenciana.

Dues dècades de govern del PP han abocat als valencians i valencianes a una situació de col·lapse institucional, econòmic i polític de conseqüències extremes. Per això és el moment de fer un pas avant, de crear una alternativa social de progrés que faça possible el canvi en les pròximes eleccions i que sobre la base dels valors d’igualtat i solidaritat retorne l’honradesa a les nostres institucions i garantisca els nostres serveis públics i el nostre autogovern.

Per inscriure’t al cens pots passar per la seu dels Socialistes d’Onda, el dimecres 26 i divendres 28  de febrer de 19 a 21 hores, així com el dissabte dia 1 de març.

I el dia 9 de març, les votacions es desenvoluparan de 10 a 20 hores.

Ja ho saps, dóna el pas! Participa i decideix el nostre futur!

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.