El PP d’Onda perd per segona vegada l’ajuda per a la promoció de l’ús del valencià

  •  El regidor socialista Juan José Rubio lamenta que el Partit Popular d’Onda continua perdent les poques subvencions que concedeix l’Administració Autonòmica
  • Salvador Aguilella i E2000, units contra la promoció del valencià des de què governa el Partit Popular a Onda

El regidor socialista de l’Ajuntament d’Onda Juan José Rubio ha denunciat que el Partit Popular de Salvador Aguilella “ha perdut l’oportunitat d’aconseguir una subvenció concedida per la Conselleria de Cultura per a la promoció de l’ús del valencià durant l’any 2013”. Per a Rubio, esta és una prova més de la “incapacitat del Partit Popular d’aconseguir subvencions d’altres administracions i de la falta d’interès del nostre Ajuntament en l’àrea de promoció lingüística”.

040913 RubioEl regidor socialista ha recordat que “aquest és el segon any consecutiu que el govern local del PP no sol·licita aquesta ajuda de caràcter anual que concedeix la Conselleria”, un fet que per al regidor socialista és “especialment greu”. Rubio ha assenyalat que “no podem oblidar tampoc que en el ple de març, amb el vot favorable del PP i E2000, Onda va deixar de pertànyer a la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull, encarregada de promocionar l’ús del valencià en les ciutats associades”.

El regidor socialista ha lamentat aquest fet ja que “al consistori onder no li costava ni un  euro pertànyer a la xarxa”. A Rubio seguixen sense sorprendre-li aquestes últimes actuacions de l’actual equip de govern i ha assegurat que “E2000 i el PP d’Onda sempre han anat units de la mà en contra de la promoció del valencià, com ja va passar amb el Programa del Voluntariat en Valencià de l’any 2010, quan les dos formacions polítiques van votar en contra”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.