Reivindicar l’autogovern és reivindicar l’Estat del Benestar

L’autogovern valencià ha funcionat i ha estat amb ell quan s’ha enregistrat el major desenvolupament social i econòmic. El problema de la Comunitat Valenciana no és l’autogovern, sinó el mal govern, la mala política, la gestió errònia que ha fet el PP en els últims 17 anys.
Fins ara els sistemesde finançament a lescomunitats autònomes han estat injusts amb els valencians. Hi ha queestablir un sistema realment justi solidari perquè gran part d’aquest finançament va destinat a sanitat, educació i serveis socials.
Amb un govern socialista a la Generalitat, Onda va començar a comptar amb l’actual  Centre de Salut. En els 17 anysde govern popular ens han promès moltesvegades el Segon Centre de Salut, que a dia de hui segueixsense ser realitat. Amb el Govern de Joan Lerma va haver un acord amb l’Ajuntament d’Onda per rehabilitar el Castell. En 17anys de govern popularles úniques inversionsen patrimoni han vingut de Madrid i amb un govern socialista. Amb Consell socialista es va construir l’actual Centre Integral de Majors, en 17 anys de PP seguim esperant la posada en marxa del Segon Centre Integral de Majors.
Els populars valencians no estan reivindicant un millor finançament per part de l’Estat per a la nostra Comunitat. El Corredor Mediterrani i l’AVEa Castelló deuen ser actuacions prioritàries d’assignació pressupostària. Amb més autogovern tindríemmés capacitat per reaccionar davant de la “taxa del gas” de Rajoy, que incrementaràels costos de producció a les nostres empreses, conduint-nos a una pèrdua alarmantde llocs de treball.
La Comunitat Valenciana necessita un nou impuls social i polític que lidere i mobilitze la societat i la face sentir-se orgullosa de les seues capacitats i valors.Necessitem posar en valor el nostre autogovern per construir un projecte de futur ibenestar per als valencians.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.